Thursday, September 14, 2006

ucalim, ucuralim..

bu sene beni ucuracagini soyleyip, istanbul'a gitmeme 2 hafta kala ucusumu iptal eden easyjet turkce internet sitesini hizmete acti. hayirli olsun diyelim..

7 comments:

tahin said...

Did they pay you back?

İbn-i Sina said...

:) herşeyde bir hayır vardır.. kim bilir Rabbim bu şekilde seni ve yavrularını hangi beladan korudu..

ladybird said...

oyle tabi ibn-i sina.
normalde son anda biletimi ayirtirim. bu sefer nisan ayinda easy-jet ucuslari baslar baslamaz yerimizi ayirttim cunku cok ucuzdu. kafam rahat, yerim ayrilmis derken sabiha gokcen'e inislere izin alinmadigini ucuslarin iptal olacagini duydum. ehh tabi benimki de iptal oldu, bazilari uctu, bazilari iptal oldu..

British havayollari ile cok daha pahaliya aldim ama easyjet'e odedigim fiyata ucmus oldum. farki odeyecekler ins.

tahin, gecen gun aradim. onaydan gecmis. odeme yapilacak.

sonuc olarak hem kaliteli havayollari hemde ucuza ucmus olduk. british havayollarini herkese tavsye ederim. Turk havayollarini ise hic kimseye tavsiye etmem. hosteslerin havasindan yanlarina varilmiyor. eger olurda turk hava yollarinda calisan bir hosten bu sayfayi olursa bu vesile ile seslenmek istiyorum..

bu kadar suratsiz olmak zorunda misiniz? sizden bir sey istemeye cekiniyor insanlar..! cevremde herkes benim gibi dusunuyor. servisinizden memnun degiliz..

iste boyle :) hayirli geceler herkese..

tahin said...

:) Benim cok yakin bir arkadasim hostes:)) Ona bir sorayim bakalim, neymis aciklamalari:P

Klasik Turk kizi&erkegi cool olur;)

ladybird said...

Benim de genclik zamanlarimda yapmak istedigim tek meslekti hosteslik.. :P

Aklimin 5 karis havada oldugu zamanlar yane:)

Bu sene Thy de calisan arkadaslarimla konustum bu konuyu. Sikayetimi dile getirdim. Kadro degisikliginin olacagini, bu durumdan haberdar olduklarini, sikayetci cok insan oldugunu soylediler.

Sanirim 21 sene icerisinde 3 defa uctum onlar. O da yetti. Gazete dagitirken herkese "ne okumak istersiniz?" diye sorarken sira bana gelince direkt islami kesime ait gazete verdiler..!belki ben sabah okumak istiyorum?? benim fikrim yok mu?

carsafli bir arkadasima; "biz seninle ucmak istemiyoruz, git azerbeycan havayollari ile uc" demisler.. :-O

British havayollari fevkalade guzel. ucusa 24 saat kala online check-in yapiyor, havaalaninda kuyrulta beklemiyorsun. hizmetleri muhtesem. cok memnun kaldim cook.. gerci tr'ye giderken ucaga binip emniyet kemerimi bagladigim gibi uyumus, iniste uyanmistim:) ama donuste iyice gozlemlemdim. yolculari rahat ettirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..

hamiş; gene cenem dustu:P

suveyda said...

ladybird hanım,

reklam kokan sözler bunlar ;)

ladybird said...

ne yapayim suveydacim thy hostesleri de o kadar kasmasinlar kendilerini..hih!

:P