Friday, June 30, 2006

Fotograf Middlesex uni'nin onundeki parktan. Cocukken benim de bir kaplumbagam vardi. Babam hediye getirmisti. Ne cok sever, oynardim onunla. Simdi ise bir kaplumbagam bile yok ;)

6 comments:

life said...

Aman hayvan mayvan istemem.Yanlızlığı tercih ederim.Karşıdan seveyim ben hayvanları.Evde bir kedi var,ben onu hiç kucağıma alamıyorum bile.Yumuşacık, ellerken kaslarıma bişiler oluyor(~)

ladybird said...

Ben yunus baliklarini ve martilari cok severim. Bir zamanlar cok sevdigim bir kedim, bir de cok sevdigim bir bisikletim vardi.

Kedim benimle uyurdu. Tuyleri bogazima kacacak korkusu ile annem babam baskasina verdi. Kedi tuyu ancak ameliyat ile aliniyormus.

Bisiklet konusunda ise; yillarca parklarda kardesim ile bankta oturur bisiklet binenlere bakar bin cesit hayal kurardim. Sonra beyaz bir bisikletim oldu. Severek biniyordum. Bir gun viraji alamayinca dustum. Kolum bacagim kanadi. Bisikleti balkona kaldirdim ve bir daha binmedim. Sucluydu bana gore. O gun bugun ne bir kedi ne de bisiklet aldim.

Anonymous said...

Farelere ne dersiniz?
Bir forum var.Kanal 7 nin.
Orda güzel bir link gördüm de.
:-)

Anonymous said...

Neyse boşverin.Silin bu linki.
Çok hoş değilmiş.

Anonymous said...

Yani açmayın.
Neden silemiyorum bu mesajları ben şimdi.

Ayşe said...

Ben tam bir hayvan hastasıyımdır.Hele köpekler..
Hayalim bir alman kurdumun olması;her tarafı bembeyaz olacak..
Kediler ile büyüdüğüm için artık fazla cazip gelmiyor.Hatırlıyorumda ellerimin tırmık yaraları hiç geçmezdi ve ayrıca bacaklarımın morlukları...Morluklar bisikletten düşmekten tabi;bence bisikletine haksızlık etmişsin.Canın acısa bile, onun verdiği keyif bir başkadır.