Thursday, March 01, 2007

Cumamiz hayr ola..

Allahım, değiştirmeye gücümün yettiği şeyleri değiştirme güç ve kuvveti değiştirmeye gücümün yetmediği şeylerde sana güvenip senden istemeyi bana nasip et.. Amin. Amin. Amin.

3 comments:

suveyda said...

amin amin amin.

tevafuka bak ki, bunu ben yazacaktım, sonra vazgeçtim.demek ki sen yazacakmışsın:))

hayırlı cumalar aşk iksiri:)

Anonymous said...

Ne güzel bir dua, Allah kabul etsin inşallah

Dua etmek insan için en büyük ihtiyaçtır. Zaten Rabbimiz bizi kendisini tanımamez ve O'na dua ile yaklaşmamız için yaratmıştır. "DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETNİZ VAR" diyerek, insanın dua ile ALLAH katında bir ehemmiyet kazanacağını bildirmiştir.
Dua eden kişi bilir ki, Birisi var ve onun her isteğini yerine getirecek bir güce sahiptir. O'ndan başka da kendisine yardım edecek bir başka güç ve varlık yoktur. O yüzden dua edince o gücü yanında hisseder. Artık başka hiçbir şeyden korku ve endişesi kalmaz.

Onun için en etkili terapi yöntemi, Cenab-ı Hakk'kın huzurunda diz çöküp, beyni fuzulî düşüncelerden arındırarak tam bir teslimiyet içinde dua etmektir. Yakarışların içine biraz da gözyaşı İKSİRİ katılırsa, o dua insana büyük bir saadet, sonsuz bir güç veririr.

Yorumumu fazla uzatarak milleti yormak istemiyorum. Bu blogun müdavimleri arif insanlardı. Arife de tarif gerekmediğine göre, bu kadar yeter diyorum,

Dua ile kalın efendim.

ladybird said...

Her iki yorumda da "iksir" kelimesi zikredilmis. Hayr olsun :)

parmaklariniza saglik ;)