Tuesday, February 07, 2006

Mucize Balik Oscar!



The Guardian gazetesinde bir tarafinda "Allah" lafzi celali diger tarafinda ise "Muhammed" (s.a.v)'in adinin yazili oldugu bir baligin resmini yayinladi..Haberin tamamini turkce ya da ingilizce okuyabilirsiniz..Bury sehri uzak olmasaydi bizzat gidip merakli bakislari gormek isterdim..

6 comments:

ladybird said...

Isaret olabilir gercekten.. bizler inandigimiz icin mucize aramiyoruz..mucizeleri gorenler de inanmamakta israr ediyorlar..ornegin;
Dukkanin menejeri balik hakkinda farkli bir aciklama yapmis; "durust bir sekilde isimi yuruttugum icin bu balik bana gonderildi" demis..

Anonymous said...

bakabilmeisini bilenler için o yazının olmasına da gerek yok aslında değil mi? o yazıyı yaratılan her şeyde görmek mümkün, allah bizim imanımızı da o noktalara ulaştırsın inşallah.

ladybird said...

amin ecmain..

Bakabilmesini bilsek de harikulade olaylar karsisinda bizler de sevke geliriz...

Mucize kafiri imana cagirir..Munafigi iki yuzlulugunu birakmaya, mumini de tesvik eder..Sebatlarini ve imanlarini artirir..

mehmet livvarcin said...

yılar önce erciyes dağının zirvesinde, tam da şehre bakan yüzünde, ve daha öncekilere hiç benzemeyen netlikte ALLAH yazısı çıkmıştı. İnanılmaz birşeydi

ladybird said...

Dogrudur, cok var ornekleri..2 sene once Londra'da yasayan Hintli bayan arkadasimin arkadasi 'chapati' dedikleri ekmegi (gozleme gorunusunde) sacta pisirirken bir turlu ortasinin pismedigini fark ediyor..Bastiriyor, bastiriyor ama sonuc ayni, kaldirip baktiginda goruntu sasirtici..Hintli arkadasimin esi alim oldugundan ona getiriyor gormesi icin..Bu balikda oldugu gibi bir tarafinda "Allah" diger tarafinda ise "Muhammed" adinin yazili oldugunu ben de bizzat gordum..Cok enteresandir ki 2 yil olmasina ragmen ekmek hala ne kuflendi ne bozuldu..Ilk gunki tazeligini koruyor..
Subhanallah..

Av. Ertuğrul Harman said...

ben niye okuyamiyorum bu balik ustundeki yaziyi acep kalp gozum mu kapandi