Sunday, August 27, 2006

ozgurluk..



Vapurdan simit atarak yakinlastirdigimiz sevgili martilar..

11 comments:

tahin said...

Kus gribi olursun, uzak dur:P

SHOK! SHOK! SHOK!
TESETTUR KUS GRIBI YAPIYOR!!!! :P

Islami kesim kadinlarinin inatla vazgecmedigi tesetturun kus gribine sebep oldugu tespit edildi!! Kus gribi virusu tasiyan tesetturlulerin karantinaya alinarak ulke topraklarinin disina surulmesine karar verdildi!!

Kus gribi tasiyanlar Arabistan'a gitsin! aciklamalarinin ardindan kus gribi tasidigi iddia edilen tesetturluler, kus beyinli olmadiklarina sukrederek yola koyuldular...

Tesettur nasil kalca cikikligina sebep olur!!??! AZZZ SONRRAAAA!!

ladybird said...

:)))
iyi ki gazeteci degilsin:P
Tesettur nasil kalca cikikligina sebep olur!!??! bununla ilgili tesbitlerini merakla bekliyoruz. hakikaten dogru bir tespit, nasil mi?
gecen sene ekinlik adasinda tatilimin son gunlerinde cuzdanimi kaybettim. olayi ihbar etmek icin avsa'ya karakola gitmek uzere sandal tuttum. donuste sandalin ortasina oturmustum. sandalda benden baska bir de karsimda genc bir cift oturuyordu. opusup koklasiyorlardi. bilirsiniz tesettur sadece ortunmeyi degil davranislari da icerir. onlarin samimi hallerinden haya edip hareket halinde olan sandalda ayaga kalkip one gecmeye karar verdim. bayrak diregi sandalin asil diregine monte edilmis, bunu fark edememisim. bir anda vucudumun %60 ini denize dogru duserken buldum ve kendimi geri attim. oyle hizli davrandim ki sonuc olarak halat demirinin uzerine cakildim resmen. denize dussem bayragi direkten indirmenin cezasi var diye dusundum:P arkamda ki halat demirinden bihaber kendimi attim ve kuyruk kemigimi zedeledim. 3 hafta oturamadim, rahat hareket edemedim..

iste sevgili okurlar, tesetturlu olmanin yasattiklari.. canli yasamis birinden dinlediniz:)

tahincigim haber ve tahlillerinin devamini bekliyoruz :)))

tahin said...

Sayin ladybird, cuzdaninizi kaybetmeniz de tesetturunuzun ay pardon, turbaninizin etkisi yuzde kactir:P Turbanli olmasaniz cuzdaninizi yine de kaybeder miydiniz:P
Turbanli turbanli ekinlik adasinda isiniz ne? D Vitamini sizin neyinize:P

tahin said...

SON DAKIKA!!!!

Turbanlilarin havadaki oksijeni soluyup, geriye karbondioksit saldiklari tespit edildi! Evet sayin seyirciler, dunyamizdaki oksijen eksikliginin ana nedeni boylece tespit edilmis oldu. Yasam kaynagimiz olan oksijeni soluyup, yerine zehirli karbondioksiti salan turbanlilarin dunya disi yaratiklar ilan edilerek Mars'a surulmelerine karar verdildi!!!

ladybird said...

%80 diyebilirim:P
bana en cok d vitamini ekinlikte cunku basbakanda oraya gidiyor dediler. kandirildim herhal:P

asil son dakika shok haber bende!

İtalyan yetkililer tesettürlülerin seslerine kulak verdi. Artık onların da bir plajı var.

İtalya'nın turistlik merkezi Riccione'de Müslüman ve baş örtülü kadın turistlerin yoğun isteği üzerine "tesettür plajı" açıldı.

Riccione Belediyesi turizm konseyi başkanı Loretta Villa, "Her türlü isteğe cevap verecek kadar uzun bir kumsalımız var. Eğer müşterilerimizin isteklerini yerine getiremezsek ayakta kalamayız" dedi. Villa ayrıca bu bölümlerde sadece kadın çalışanların görev yapacağını da belirtti.

haberi okumak icin tiklayin..İtalya'da tesettür plajı açıldı!

mars'a gitmeye gerek kalmadi sekerim, en cok vitamin d italya'da goruldugu uzere:))

tahin said...

aa-aa-aa
Bu ne ayol!

Italyanlar da yobaz olmus?!

Yok yok sekerim, yobaz Italyanlarla da muhatab olunulmaz artik:P

I-tal-ya iii-ran ol-ma-ya-cak!!!

Tesetturlulere ozel plaj acan Italyanlar Arabistan'a:P

Derhal bir kinama mesaji bekliyorum Italya'ya yonelik:P Hatirim kalir bak yayinlamazlarsa:P

tahin said...

-SON DAKIKA!-

Sayin seyirciler, son dakika haberimize gore; Italya'da turbanlilara ozel acilan plaja yansiyan gunes isinlarinda D VITAMINI bulunmadigi tespit edildi! Yapilan ... kenari arastirmalara gore bayanlara ozel plajda guneslenenlerin D VITAMININden faydalanamadiklari anlasildi. Plajda yapilan arastirmalarda, etrafta bol miktar erimis kemik bulundu:P

:D

ladybird said...

iran'a gerek yok, vatikan yeter onlara:)

gazeteci arkadasima hemen bu linki gondereyim haber yapsin. ahkam kesen okurlar bu haber karsisinda neler yazacaklar bakalim merak ediyorum..

seneye italya'da tatil yapariz artik ;)

evdeki dedektoru goturur kemikleri cikartir test ederiz :p

ladybird said...

Dünya Sağlık Örgütü uyardı: Güneşte çıplak gezmeyin


Dünya Sağlık Örgütü, yayınladığı bir raporda bir yılda aşırı sıcaklardan binlerce kişinin öldüğünü belirterek, özellikle tatildeki insanları güneş altında çıplak gezmemeleri ve aşırı sıcaklardan korunmaları konusunda uyardı.

Ölümlerin birçoğunun ‘güneş ışınlarının direkt teması ile kansere sebebiyet vermesi’ olarak açıklayan Sağlık Örgütü, çözüm olarak ise güneş altında iken şapka ya da vücudu kapatan hafif örtünmeyi öneriyor. Dünya Sağlık Örgütü İnsan Sağlığı Direktörü Maria Neira konuyla ilişkin yaptığı açıklamada, “Hepimizin güneş ışığına ihtiyacı var; ancak fazlası tehlikeli hatta ölümcül olabilir.” dedi. Sağlık Örgütü raporunda, ölen 60 bin kişinin 48 bininin güneş ışınlarının direkt çarpmasıyla oluşan ölümcül hastalıktan, diğer 12 bin kişinin ise cilt kanseri sonucu hayatını kaybettiği belirtiliyor. Örgüt raporunda ayrıca, özürlü vatandaşlar dahil her yıl 1,5 milyon dolayında insanın aşırı sıcaklardan hayatını kaybettiğine işaret ediliyor.

Zararlı ışınlardan etkilenme konusunda, vatandaşların yürüdükleri yerin de önemli olduğu belirtilen Dünya Sağlık Örgütü raporunda, çimen, toprak ve suyun zararlı ışınların yüzde 10’unu yansıttığı, yağan karın yüzde 80 dolayında ışın yansıttığı, kumsalda bu ışınların yüzde 15’inin yansıtıldığı, denizde ise yüzde 25 dolayında zararlı ışınların yansıtıldığı istatistikleri yer alıyor.

İngiltere Kanser Araştırmaları’nda görevli Laura Jane Armstrong ise, Dünya Sağlık Örgütü raporunun zararlı güneş ışınlarını delilleri ve istatistikleriyle birlikte önemli bir referans olduğunu söyledi. Armstrong, “Güneşten korunmak için bir şapka veya ince bir gömlek giyilmeli ve güneş kremi mutlaka kullanılmalı.” diye konuştu.

Kamuran Samar, Londra, Cihan

Anonymous said...

Martılar çok güzel. Keşke bizlerde o kadar özgür dolaşabilsek yeryüzü semalarında.
Bende neden hapşurup tıksırıyorum diyorum meğer kuş gribi olmuşum. Olan tavuklara oldu boşuna itlaf edildiler. İşin kaynağı türbanlılardaymış :)
D vitamini ihtiyacım çok şükür Allah tarafından karşılanır. Saçlarımın bütün gün kapalı olmasından dolayı havasızlıktan cansız kalacağını iddia edenlerede Rabbim tokat gibi cevabını veriyor. Saçlarım bakım için milyonlar dökenlerden daha sağlıklı. Hiçbir bakımda yapmam sadece yıkarım çıkarım :P

ladybird said...

hosgeldin gulce
simit atarken yiginla marti geldi ancak ucus ve hareketlerini seyretmekten bir kac poz yakalayabildim.

Dogallik en guzeli tabi ;)

peace,
marti ve yunuslar en cok sevdigim hayvanlar.. tatil boyunca ikisinide bol bol gordum elhamdulillah. hele yunus baliklarini seyretmeye hic doyum olmuyor. denizin alti ozellikle bambaska bir alem, rengarenk baliklari, suru halinde olan yavrularini ve diger canlilari seyreylemek ayri bir zevk..