Sunday, September 14, 2008

Gun Batimi Yuruyusu

Merhaba.


Yazmaya baslamadan once bu aksam iftar oncesi duzenlenmis programdan bahsetmek istiyorum.

Muslim Aid ve Oxfam bagis kurumlari Londra merkezde bulunan meshur parklarda yuruyus ve sohbet duzenlemis. Merkez camide lezzetli bir iftar ile sonuclanacak bu guzel programi duyup katilmamak olmaz. Gun batimi yuruyusunun amaci dunya genelinde bulunan fakirlere yardim etmek. Ayrica yuruyus esnasinda yeni arkadaslar edinmek icin firsat doguyor.


Yuruyus icin belirlenen yol dort buyuk kraliyet parktan geciyor - St James's Park, Green Park, Hyde Park ve Regents Park. Gun batiminda ise Londra merkez camide cok lezzetli bir iftarda bulusulacak. Toplanan yardim parasi cesitli yemek ve projelere gidecek. Kendi zekat, evde biriken sadaka yahut sponsor yardimlari ile kisi basinin 50 pound vermesi bekleniyor. Farkli inanclardan insanlarin da katilabilecegi bu guzel dusunulmus, sosyallesme ve yardimlasma imkani sunan yuruyuste bulusmak uzere..


Hayirli Ramazanlar.


Tarih: Sunday 14th September 2008
Saat: 5.00 pm - 8.00 pm
Bulusma Yeri: Victoria Embankment Gardens, Villiers Street, Embankment,
London, WC2N 6NJ


Daha fazla bilgi icin;

Tel: 020 7377 4200

Site icin tiklayin

3 comments:

Bâd-ı Sabâ said...

Oops.. orada olacağım; yeterince yaşamışım, biraz da siz yaşayın diye söylenen her bir bakışın ardında görebilirsiniz varlığımı. Hayat serüveninde, yalnız olmadığımızın bilincine varabilen insanlar ile birlikte yürümek; bana, huzûr ve mutluluk verecektir. Ne de olsa, vuslata erdiğimizde; bir parça beyaz kefenden başka ne bekliyor 'dur bizi :)

Keep Walking
Kazim Mizrak

Anonymous said...

Hoşgeldin.

zootechnist said...

Öncelikle hoşgeldin..

Ve tabii ki Hayırlı Ramazanlar...

bu arada yeni template gerçekten hoş olmuş...